Kana kotletid
2Vaja läheb:
15 kotleti valmistamiseks läheb tarvis: |
400 g Kekava kanaliha |
1 keskmiselt magus kartul |
1 sl oliiviõli |
2 sl jahu (võib kasutada ka maisijahu) |
1 sl küüslaugupulbrit |
1 sl paprikapulbrit |
Sool, pipar |
Avokaadokastme jaoks läheb tarvis: |
1 küps avokaado |
1 tomat |
½ sidruni mahla |
Sool, pipar, küüslaugupulber |
Valmistamine
- Riivi kartul ning suru riivitud kartulist tulev vedelik läbi sõela.
- Sega kausis kõik koostisosad.
- Valmista käsitsi sobiva suurusega kotletid ja aseta küpsetusplaadile.
- Küptseta kotlette 180 kraadi juures 30 minutit ja keera poole küpsetamise pealt ümber.
- Kastme valmistamiseks: tühjenda avokaado ning sega see purustatud tomati, sidrunimahla ja ürtidega.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė