Kõrvitsapüreesupp kana ja seentega
3Vaja läheb:
200 g Kekava kanafileed |
500 g kõrvitsat |
200 g kartuleid |
1 väike pakk kanapuljongit |
1 porgand |
1 sibul |
1 pakk sulatatud juustu |
pisut muskaatpähklit |
peotäis kõrvitsaseemneid |
soola, pipart |
pisut võid |
oliiviõli |
Valmistamine
Keeda köögiviljad puljongis pehmeks, lisa veidi vett. Rösti kõrvitsaseemned ning prae oliiviõlis väikesteks tükkideks lõigatud kanafilee ning seejärel võiga kukeseened. Kui köögiviljad on valmis, püreesta supp saumikseri või köögikombainiga, maitsesta soola ja pipraga ning lisa sulatatud juust ning praetud seened, riivi sisse muskaatpähkel.
Raputa peale röstitud kõrvitsaseemned ning kanakuubikud ja naudi.
Autor: Teele Teder
2 inimesele