Kõrvitsapüreesupp kana ja seentega

3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3

Vaja läheb:
200 g Kekava kanafileed
500 g kõrvitsat
200 g kartuleid
1 väike pakk kanapuljongit
1 porgand
1 sibul
1 pakk sulatatud juustu
pisut muskaatpähklit
peotäis kõrvitsaseemneid
soola, pipart
pisut võid
oliiviõli
Valmistamine

Keeda köögiviljad puljongis pehmeks, lisa veidi vett. Rösti kõrvitsaseemned ning prae oliiviõlis väikesteks tükkideks lõigatud kanafilee ning seejärel võiga kukeseened. Kui köögiviljad on valmis, püreesta supp saumikseri või köögikombainiga, maitsesta  soola ja pipraga ning lisa sulatatud juust ning praetud seened, riivi sisse muskaatpähkel.

Raputa peale röstitud kõrvitsaseemned ning kanakuubikud ja naudi.  

 

Autor: Teele Teder

Tagasi retseptide juurde

2 inimesele

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...