Fetajuustu kattega kana

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
400-500 g Kekava kanafileed
75 g feta juustu
100 g hapukoort
1 tl pestot (soovi korral)
tilli (soovi korral)
Kõrvale:
Vastavalt soovile riis, köögiviljad või toorsalat
Valmistamine

Lõika kanafilee sobivateks tükkides. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga ning aseta ahjuvormi. Sega kokku hapukoor, tükeldatud fetajuust, pesto ning hakitud till ja tõsta segu kanafileedele. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Serveeri koos köögiviljadega, toorsalati või riisiga.

Autor: Teele Teder

Tagasi retseptide juurde

4 inimesele

15

30

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...