Kanafilee Koka marinaadis koos suitsutatud paprikapüreega

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
1 pakk Kanafileed Koka marinaadis
1tk Pastinaaki
250ml Piima
2tk Punast paprikat
2sl Võid
400g Kirsstomateid (1tomat=60g)
1 pakk Mahlaseid rohelisi idusid
4sl Mandlilaaste
2tl Suitsutatud paprikapulbrit
Kaunistamiseks punased kirsse
Valmistamine

Paprikapüree: koorige pastinaagi juur, lõigake väikesteks tükkideks ja viige piim madalal kuumusel keemiseni. Keeda 20 minutit, seejärel lisa kooritud ja viilutatud paprika. Keeda kõike 10 minutit kaane all. Kui kaant pole, kasuta fooliumit, muidu vedelik aurustub. Sel viisil köögivilju valmistades küpsevad nad kiiremini.
Kui köögivili on pehme lisage või ja suitsutatud paprikapulber. Seejärel purustage kõik köögikombainis ühtlaseks püreeks.
Kanafilee Koka marinaadis: eemaldage pakist papist vooder ja torgake kattekilesse augud. Kuumuta ahi 200 kraadini, küpseta liha 15 minutit. Seejärel eemaldage kattekile, lisage kirsstomatid ja küpsetage veel 5 minutit, et saavutada krõbe koorik.

Serveerimine:
Pange püree taldrikule, asetage peale kanafilee kirsstomatiteg. Kaunistage mahlakate kirsside, roheliste idude ning mandlipuruga.

Tagasi retseptide juurde

30 minutit

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...