Kanafilee Koka marinaadis koos suitsutatud paprikapüreega
1Vaja läheb:
1 pakk Kanafileed Koka marinaadis |
1tk Pastinaaki |
250ml Piima |
2tk Punast paprikat |
2sl Võid |
400g Kirsstomateid (1tomat=60g) |
1 pakk Mahlaseid rohelisi idusid |
4sl Mandlilaaste |
2tl Suitsutatud paprikapulbrit |
Kaunistamiseks punased kirsse |
Valmistamine
Paprikapüree: koorige pastinaagi juur, lõigake väikesteks tükkideks ja viige piim madalal kuumusel keemiseni. Keeda 20 minutit, seejärel lisa kooritud ja viilutatud paprika. Keeda kõike 10 minutit kaane all. Kui kaant pole, kasuta fooliumit, muidu vedelik aurustub. Sel viisil köögivilju valmistades küpsevad nad kiiremini.
Kui köögivili on pehme lisage või ja suitsutatud paprikapulber. Seejärel purustage kõik köögikombainis ühtlaseks püreeks.
Kanafilee Koka marinaadis: eemaldage pakist papist vooder ja torgake kattekilesse augud. Kuumuta ahi 200 kraadini, küpseta liha 15 minutit. Seejärel eemaldage kattekile, lisage kirsstomatid ja küpsetage veel 5 minutit, et saavutada krõbe koorik.
Serveerimine:
Pange püree taldrikule, asetage peale kanafilee kirsstomatiteg. Kaunistage mahlakate kirsside, roheliste idude ning mandlipuruga.
30 minutit