Marineeritud kanafilee peekonis koos juustu ja Tagliatelle pastaga Carbonara kastmes

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Vaja läheb:
1 pakki Marineeritud kanafileed peekonis
400gr Pasta Tagliatelle
400ml Hapukoort
600gr Läbikasvanud sealiha
4 tk Munakollast
200gr Parmesani juustu
400gr Kirsstomateid
Kaunista maitserohelisega
Valmistamine

Keeda pasta valmimiseni. Valmista kaste – prae kergelt sealiha ja vala ära üleliigne rasv. Pange sealiha hetkeks kõrvale ja valge samale pannile maitsestamiseks paar lusikatäit pastakeedu vett. Lisage Taljatelle.

Sega eraldi kausis munakollased, riivitud parmesani juust ja hapukoor. Eemaldage pann pliidilt ja segage pasta sisse muna, hapukoore ja juustu segu. Segage aeglaselt, kuni munakaste hakkab paksenema. Vajadusel pange pann korraks tagasi pliidile, kuid ärge liiga palju kuumutage, kuna muna võib muutuda omletiks.

Kanafilee peekonis koos juustuga: eemaldage pakist papist vooder ja torgake kattekilesse augud. Kuumuta ahi 200 kraadini, küpseta liha 20 minutit. Seejärel eemaldage kattekile ja küpsetage veel 5-7 minutit, et tekiks krõbe koorik.

Serveerimine:
Serveerimisel lisagi roale värskeid tomateid ja maitserohelist.

Tagasi retseptide juurde

4 inimesele

25 minutit

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...