Marineeritud kanafilee peekonis koos juustu ja Tagliatelle pastaga Carbonara kastmes
0Vaja läheb:
1 pakki Marineeritud kanafileed peekonis |
400gr Pasta Tagliatelle |
400ml Hapukoort |
600gr Läbikasvanud sealiha |
4 tk Munakollast |
200gr Parmesani juustu |
400gr Kirsstomateid |
Kaunista maitserohelisega |
Valmistamine
Keeda pasta valmimiseni. Valmista kaste – prae kergelt sealiha ja vala ära üleliigne rasv. Pange sealiha hetkeks kõrvale ja valge samale pannile maitsestamiseks paar lusikatäit pastakeedu vett. Lisage Taljatelle.
Sega eraldi kausis munakollased, riivitud parmesani juust ja hapukoor. Eemaldage pann pliidilt ja segage pasta sisse muna, hapukoore ja juustu segu. Segage aeglaselt, kuni munakaste hakkab paksenema. Vajadusel pange pann korraks tagasi pliidile, kuid ärge liiga palju kuumutage, kuna muna võib muutuda omletiks.
Kanafilee peekonis koos juustuga: eemaldage pakist papist vooder ja torgake kattekilesse augud. Kuumuta ahi 200 kraadini, küpseta liha 20 minutit. Seejärel eemaldage kattekile ja küpsetage veel 5-7 minutit, et tekiks krõbe koorik.
Serveerimine:
Serveerimisel lisagi roale värskeid tomateid ja maitserohelist.
4 inimesele
25 minutit